Hoe de cappuccino van delonghi magnifica te ontkalken?

Druk op de AAN/UIT-knop om het apparaat in te schakelen, druk op de MENU-knop, druk op B4 of B5 totdat Ontkalken wordt weergegeven. Selecteer door op OK te drukken.

Hoe de cappuccino van delonghi magnifica te ontkalken?

Druk op de AAN/UIT-knop om het apparaat in te schakelen, druk op de MENU-knop, druk op B4 of B5 totdat Ontkalken wordt weergegeven. Selecteer door op OK te drukken. Pak de lekbak en de opvangbak uit en maak deze leeg. Maak de watertank volledig leeg %26 verwijder het waterontharderfilter indien aanwezig.

Bekijk deze video om erachter te komen hoe en wanneer u uw de'longhi magnifica S ECAM 22,110 bean-to-cup koffiemachine moet ontkalken. Zodra u uw Delonghi-oplossing heeft, volgt u deze eenvoudige stappen om uw Magnifica automatische espressomachine te ontkalken. Het water dat wordt gebruikt om koffie te zetten, veroorzaakt kalkaanslag en opbouw van calciummineralen in uw delonghi magnifica-machine. Je kunt nog steeds koffie zetten nadat dit lampje is gaan branden, maar je moet zo snel mogelijk ontkalken.

Als u wilt dat uw koffiemachine goede koffie blijft produceren, is het belangrijk om deze regelmatig te ontkalken. U moet uw Delonghi-espressomachine vaker schoonmaken als uw kraan „hard water” bevat, wat betekent dat het een hoger gehalte aan mineralen bevat. Een goede vuistregel is dat u uw koffiezetapparaat na 3 maanden of 90 keer gebruik moet ontkalken, afhankelijk van wat het eerst komt. Uw Delonghi-espressomachine heeft een paar knipperlichten die gaan branden wanneer het tijd is om te ontkalken.

Hiermee kunt u de waterhardheid van uw Magnifica-machine zo instellen dat het ontkalkingsalarm op het juiste moment wordt geactiveerd. Wanneer er kalkaanslag optreedt in uw Delonghi koffiemachine, is het mogelijk dat er kleine deeltjes in uw koffie terechtkomen. Ik ben eigenaar van de Delonghi ECAM 22.110 (ik heb hem gekocht vanwege de recensie hier) en ik heb hem vanmorgen net ontkalkt. Ontkalken is de naam van het reinigingsproces dat deze mineralen verwijdert om de levensduur van uw Delonghi espressomachine te verlengen.

Voeg 100 ml ontkalker (kalkverwijderaar) en 1 liter schoon water toe aan de tank; Druk 3 seconden op de ontkalkingsknop, plaats een grote kom onder het stoommondstuk en draai de schakelaar; Draai de schakelaar terug zodra het lampje aangeeft dat de machine klaar is; Maak de tank leeg en vul hem met schoon water en opnieuw draai de schakelaar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *