Wie maakt delonghi espressomachines?

Giuseppe De'Longhi is voorzitter van De'Longhi SpA, dat hoogwaardige koffiezetapparaten en espressomachines produceert. Nespresso werkt samen met zowel Breville als DeLonghi om machines te produceren die zijn eigen capsules brouwen.

Wie maakt delonghi espressomachines?

Giuseppe De'Longhi is voorzitter van De'Longhi SpA, dat hoogwaardige koffiezetapparaten en espressomachines produceert. Nespresso werkt samen met zowel Breville als DeLonghi om machines te produceren die zijn eigen capsules brouwen. Deze single-serve pod-gebaseerde machines zijn populair vanwege hun gemak en zijn te vinden in meer dan 40% van de Amerikaanse huishoudens (. Nespresso is gespecialiseerd in koffie en niet in koffiemachines, dus als u een DeLonghi of een andere merknaam ziet, betekent dit dat deze machine niet door Nespresso is vervaardigd, maar door een ander bedrijf.

De DeLonghi heeft een krachtigere pomp, van 19 bars tot Breville's 15 repen, maar beide zijn genoeg om een echte espresso met een rijke crema te produceren. Het heeft een drukpomp van 15 bar en een portafilter onder druk, zodat je optimale druk krijgt om de volle smaak te extraheren en de beste espressocrema te krijgen. De Breville is een opmerkelijk aantrekkelijke machine, met een retro-ontwerp dat doet denken aan de originele handmatige espressomachines. Ik vond het geweldig dat Dedica een kopjeswarmer bovenop heeft, waardoor je espresso nog heter wordt en langer warmer blijft.

Het bedrijf kreeg bekendheid met de introductie van de broodrooster in 1974 en is sinds 2000 een wereldwijde kracht geworden die enkele van de beste espressomachines op de markt produceert. Voordat u een DeLonghi kiest, moet u de drie soorten espressomachines leren kennen om te weten welke het beste bij u past. We raden aan koffiebonen vlak voor het zetten te malen, en je zou een zelfstandige braammolen moeten hebben als deze niet bij de espressomachine wordt geleverd. De Breville heeft meer maalgroottes, maar de DeLonghi biedt zijn gepatenteerde sensorslijptechnologie voor elke keer de optimale dosering.

We houden van de DeLonghi vanwege zijn dubbele ketels en hogedrukpomp, maar als lattes en cappuccino's jouw ding zijn, is het melkschuimsysteem van Breville superieur. COM532M espresso- en cappuccinomachine heeft een dubbel verwarmingssysteem, dus er is geen wachttijd tussen het zetten van koffie en espresso. Als je bijvoorbeeld alleen espresso drinkt, heb je geen machine met een schuimstok nodig (dat is duurder dan alleen een espressomachine). Ze hebben een enorm assortiment espressomachines van meer dan 20, zodat u iets kunt vinden voor uw behoeften en budget.

Ik ben dol op deze omdat hij gebruiksvriendelijk en betaalbaar is in vergelijking met andere automatische espressomachines. ECP3420 kan meerdere koffiedranken, een of twee espressoshots, espressopads dankzij de 3-in-1 filterhouder of dranken op basis van melk zetten met de handmatige opschuimer. Ook worden DeLonghi-espressomachines geleverd met een garantie, zodat u een idee kunt krijgen van hoe lang u kunt verwachten dat ze meegaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *