Welke delonghi espressomachine is het beste?

Over het algemeen is dit koffiezetapparaat goed voor gebruikers die een machine willen die niet te veel ruimte in beslag neemt en beginners- en budgetvriendelijk is. Voor degenen onder u die's ochtends van een grote kop koffie genieten, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Welke delonghi espressomachine is het beste?

Over het algemeen is dit koffiezetapparaat goed voor gebruikers die een machine willen die niet te veel ruimte in beslag neemt en beginners- en budgetvriendelijk is. Voor degenen onder u die's ochtends van een grote kop koffie genieten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Zolang je beker niet groter is dan 4,25 inch, komt het goed, want dat is de maximale bekerhoogte. Deze automatische koffie- en espressomachine wordt geleverd met een molen die koffie snel maalt met zijn gepatenteerde, compacte en eenvoudig te reinigen „direct-to-brew” -systeem.

Het heeft opslagruimte voor 8,8 gram koffiebonen en het apparaat wordt geleverd met een koffiedikcontainer die 14 kopjes of 72 uur gebruik kan bevatten. We beoordelen deze machine 4 van de 5 op smaak omdat het een goede espresso maakt met de toevoeging van een koolstofwaterfilter. Het ontwerp krijgt echter een 2 van de 5 sterren vanwege problemen met de grinder. Deze machine heeft een professionele druk van 15 bar die elke keer kwaliteitsresultaten levert.

Als je een specifieke smaak hebt, zul je de instelbare bedieningselementen waarderen waarmee je de gewenste aanpassingen kunt aanbrengen. Het maakt niet uit of u een enkele of dubbele shot espresso, een cappuccino of een latte wilt; u kunt authentieke barista-kwaliteitsdranken maken vanuit het comfort van uw eigen huis. Voor de cappuccino- of latte-drinker zult u de handmatige opschuimer waarderen. Deze tool gebruikt stoom om je melk op te schuimen, zodat je een romig, rijk schuim kunt maken voor drankjes met een gelijkmatige textuur.

De 3-in-1 filterhouder die bij aankoop van deze machine wordt meegeleverd, kan een of twee espressoshots of een espressopod bevatten. De EC155 espressomachine met pomp maakt snel en gemakkelijk echte dranken op basis van espresso dankzij de roestvrijstalen boiler en dubbele thermostaten. Deze thermostaten worden verwarmd tot de beste zettemperatuur voor espresso- en cappuccino-dranken. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde schoonmaak met deze espressomachine.

Het heeft een verwijderbare watertank die ook vaatwasmachinebestendig is. Deze machine krijgt 4 van de 5 sterren voor een geweldige espressosmaak en koffie van barista-kwaliteit, maar krijgt slechts 2 van de 5 in ontwerp vanwege de luide motor en lekkende stoomwand. Met de Italiaanse espressomachine met 15-bar drukpomp kunt u authentieke espresso's ervaren die op optimale druk zijn gebrouwen, waardoor een rijke smaak ontstaat. Met de geavanceerde systeemstaaf kunt u de microschuiminstelling kiezen om melk voor lattes te stomen of een cappuccino te maken met de cappuccino-instelling.

Als je graag wakker wordt met een verse pot koffie of een shot espresso, dan zul je het geweldig vinden dat deze machine een 24-uurs programmeerbare timer heeft met een touchscreen, zodat je hem kunt instellen om te doen wat je wilt, wanneer je het wilt. U hoeft zich geen zorgen te maken over morsen voordat de cafeïne toeslaat, aangezien de karaf voor het koffiezetapparaat morsbestendig is, zodat u geen koffie onnodig verspilt. De 15-bar drukpomp en de mogelijkheid voor uitgebreide aanpassingen geven deze machine een 4 van de 5 voor smaak. Het scoort ook 4 van de 5 voor ontwerp met zijn morsbestendige karaf en extra instellingen.

Deze espressomachine scoort 3 van de 5 voor smaak; hoewel het een geweldige cappuccino is, is de machine misschien niet heet genoeg voor uitstekende espresso's. Het ontwerp scoort 2 op 5 omdat het luidruchtig is en problemen heeft met verstopping van de watertank. Deze espresso- en cappuccinomachine is een andere drukpompstomer van 15 bar die zorgt voor kwaliteitsresultaten elke keer dat u hem gebruikt. Als je graag grotere kopjes gebruikt, zul je de tweederangs lekbak waarderen die beschikbaar is voor grotere cupmaten.

Voor degenen die drankopties willen, heb je de keuze om één shot espresso of twee te maken of een espressopod te gebruiken om je favoriete drankje te maken dankzij de 3-in-1 filterhouder die bij deze espresso- en cappuccinomachine wordt geleverd. Het wordt ook geleverd met een cappuccino-systeem met een geavanceerde handmatige opschuimer om uw melk te mengen en te stomen. Deze espressomachine krijgt 4 van de 5 voor door barista goedgekeurde smaak. Het ontwerp krijgt 4 van de 5 omdat het gemakkelijk te gebruiken is en geschikt voor beginners.

Deze espressomachine heeft een pompdruk van 15 bar en de gebruiksvriendelijke schuimer maakt het maken van cappuccino's en lattes eenvoudig. Het vult zichzelf automatisch aan, wat een snellere verwerkingstijd betekent, en het is geweldig voor het ontvangen van groepen mensen, omdat je met het snelle cappuccinosysteem kop na kopje kunt zetten zonder wachttijd. Wanneer u de handige gepatenteerde filterhouder van de machine gebruikt, kunt u espressopads, enkele of dubbele shots plaatsen. Deze espressomachine heeft een verwijderbare watertank die 44 gram water kan bevatten.

Het waterreservoir is veilig voor gebruik in de vaatwasser. Deze espressomachine scoort 4 van de 5 voor smaak vanwege zijn snelle druk en heerlijk smakende espresso. Het scoort 2 van de 5 voor ontwerp; hoewel het gemakkelijk te gebruiken is, kan het vatbaar zijn voor lekken en heeft het een luide stoomstaaf. Zoals veel van de machines die we al hebben beoordeeld, heeft deze ook een 3-in-1 filterhouder meegeleverd die genoeg kan bevatten voor een of twee shots of een espressopod.

Je hoeft ook niet te wachten om na de eerste nog een kopje te zetten. Deze machine kan zorgeloos back-to-back cups verwerken. Deze machine krijgt 4 van de 5 voor smaak; het is eenvoudig te gebruiken met de mogelijkheid tot maatwerk, zodat u kunt genieten van koffie zoals u dat wilt. Het ontwerp scoort echter 2 op 5, omdat het misschien niet het meest duurzame product is.

Deze machine heeft een gepatenteerd automatisch cappuccinosysteem dat perfect gelaagde espressodranken creëert met dik, rijk schuim dat lang meegaat, met slechts één knop in elke kop. Net als andere Delonghi-espressomachines heeft deze een 3-in-1 professionele filterhouder, zodat je elke espressodrank kunt maken die je maar wilt. Deze machine scoort 3 van de 5 voor zowel smaak als design. Hoewel het een geweldige kop is, kan er een steile leercurve zijn om het apparaat onder de knie te krijgen.

Bekijk onze DeLonghi EC860 review voor een grondiger overzicht. Als je authentieke espressodranken van hoge kwaliteit wilt, ga je op zoek naar een alles-in-één die een drukpomp van 15 bar gebruikt in plaats van stoom. Op basis van zijn geschiedenis en merkpartnerschap met Nespresso, is het gemakkelijk om te concluderen dat Delonghi een uitstekend merk is voor een espressomachine. Delonghi is een merk dat al meer dan 30 jaar bestaat en nog steeds sterk is.

De lange levensduur van het merk zegt veel over zijn kracht. Onze keuze voor de beste Delonghi-espressomachine is het eerste product dat in deze review wordt vermeld, de Delonghi ESAM3300 Magnifica superautomatische espresso- en koffiemachine. Het biedt u het beste van twee werelden in één klein apparaat, en het is programmeerbaar. Wat wil je nog meer in een apparaat dat een goede pot koffie kan zetten en ook een authentieke cappuccino of latte kan maken?.

DeLonghi Nespresso-machines hebben een „Hot Milk” -systeem, een afneembare melktank waar de melk voor u wordt verwarmd en opgeschuimd. Maar aan het eind van de dag is dat onbeduidend bij het zoeken naar de beste DeLonghi-espressomachine. Nieuwkomers in het maken van espresso's en cappuccino's zullen het portafilter onder druk waarderen dat bij deze machine wordt geleverd. Ontworpen voor smalle ruimtes, neemt de DeLonghi Dedica slechts 6 centimeter onroerend goed in beslag wanneer hij op een aanrecht zit.

De belangrijkste irritatiefactor bij deze machine is dat de koffiebonen soms niet soepel uit de trechter in de molen vallen en wat hulp nodig hebben. Ze zijn een van's werelds grootste fabrikanten van espressomachines en zijn al meer dan 120 jaar actief, dus je weet dat ze iets goed doen. Als je een beginnende barista bent, wil je misschien niet het risico lopen om aan het begin van je brouwreis een behoorlijk deel van je spaargeld uit te geven aan een espressomachine. Als u betaalt voor een machine die reclame maakt voor meer druk dan dit, betaalt u vaak voor een 'extra' die het niet waard is.

Onnodig te zeggen dat als je zoveel geld te besteden hebt, doe jezelf dan een plezier en koop in plaats daarvan de DeLonghi Dinamica Plus. Consumentenmachines zijn niet bedoeld voor zwaar commercieel gebruik, maar als u er dagelijks een thuis gebruikt en er goed voor zorgt, kan deze tot 15 jaar meegaan, of misschien zelfs langer. Aan het eind van de dag is deze machine misschien niet mijn eerste aanbeveling voor een DeLonghi automatisch koffiezetapparaat. Maar als je net je liefde voor koffie hebt ontdekt en je krijgt je allereerste machine, dan zijn budgetvriendelijke DeLonghi-espressomachines een geweldige plek om te beginnen.

Hoewel ze het brouwproces vereenvoudigen, moet je je bonen nog steeds apart malen en je koffiedik aanstampen, wat betekent dat je een tweede machine nodig hebt. Het heeft programmeerbare menu-instellingen en een draaibaar bedieningspaneel dat gemakkelijk te gebruiken is, zodat uw perfecte kopje koffie of espresso's ochtends op u wacht wanneer u maar wilt. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *