Waar wordt de delonghi espressomachine gemaakt?

Waar worden DeLonghi-producten geproduceerd? DeLonghi verdeelt zijn productie tussen China en zijn huis in Italië. Delonghi-espressomachines worden op verschillende locaties gemaakt, waaronder Italië, China en de Verenigde Staten.

Waar wordt de delonghi espressomachine gemaakt?

Waar worden DeLonghi-producten geproduceerd? DeLonghi verdeelt zijn productie tussen China en zijn huis in Italië. Delonghi-espressomachines worden op verschillende locaties gemaakt, waaronder Italië, China en de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft productiefaciliteiten in een aantal landen en de espressomachines worden in deze fabrieken geassembleerd voordat ze naar retailers over de hele wereld worden verzonden. Delonghi is een wereldwijd bedrijf en zijn producten zijn verkrijgbaar in veel verschillende landen.

Ontworpen door koffieliefhebbers, voor koffieliefhebbers. De'Longhi is toegewijd om alleen machines van de hoogste kwaliteit te produceren. Terwijl Delonghi-koffiezetapparaten in China worden gemaakt, hanteert het bedrijf strikte kwaliteitscontrolenormen om ervoor te zorgen dat elk koffiezetapparaat aan zijn hoge normen voldoet. Delonghi is een Italiaans bedrijf dat een breed scala aan keukenapparatuur produceert, waaronder koffiezetapparaten.

Delonghi koffiemachines worden in Italië vervaardigd door een van de meest bekende merken koffiemachines. Delonghi's uitgebreide productlijn omvat een breed scala aan koffiemachines, molens en accessoires die zowel functioneel als betaalbaar zijn. Magnifica en EC702, naast andere automatische machines, zijn uitstekende keuzes voor prijsbewuste personen. Hoewel roestvrijstalen espressomachines langer meegaan, zijn ze niet de enige die worden geleverd met een goed gebouwd plastic deksel.

Delonghi biedt ook een breed scala aan functies en opties op zijn koffiezetapparaten, waardoor het een goede keuze is voor diegenen die hun brouwervaring willen aanpassen. De machines van het merk DeLonghi zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor ze een aparte kop espresso kunnen produceren door simpelweg op een knop te drukken terwijl ze het elegante ontwerp van het kenmerkende model van het merk bewonderen. Ontdek de drie verschillende soorten DeLonghi espressomachines en ontdek welke het beste bij u past. De onderliggende technologie en originele specificaties van dezelfde machine gemaakt door verschillende fabrikanten zullen hetzelfde zijn.

De licentieovereenkomsten van Nestle staan het gebruik van zijn eigen technologie toe door een aantal mixers en broodovens, waaronder Magimix, KitchenAid, DeLonghi, Breville en Krups. De Mastrena-machine is uitgerust met een geautomatiseerd menu dat lattes en cappuccino's maakt en het werk voor de barista sneller maakt. Elke keer dat u een Evoluo-machine gebruikt, krijgt u vers gezette koffie en heerlijke authentieke espresso in 7-kops.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *