Hoe de infuser van delonghi magnifica te verwijderen?

De machine stelt de infuser na elke koffie opnieuw in, maar als de stroomtoevoer tijdens deze procedure wordt onderbroken, kan de infuser zichzelf erin bevinden. De infuser kan alleen worden verwijderd als de juiste uitschakelvolgorde is gevolgd wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld.

Hoe de infuser van delonghi magnifica te verwijderen?

De machine stelt de infuser na elke koffie opnieuw in, maar als de stroomtoevoer tijdens deze procedure wordt onderbroken, kan de infuser zichzelf erin bevinden. De infuser kan alleen worden verwijderd als de juiste uitschakelvolgorde is gevolgd wanneer het apparaat wordt uitgeschakeld. Schakel het apparaat altijd uit met de aan/uit-knop aan de voorkant van het apparaat en laat het proces eindigen. Als u de infuser niet kunt verwijderen, forceer deze dan niet.

Dit kan gebeuren als gevolg van stroomonderbreking. De bronnen voor het oplossen van problemen met DeLonghi-koffiemachines van Crema Coffee Garage zijn ontworpen om u te helpen bij het oplossen en oplossen van problemen die u mogelijk ondervindt met uw machine, zoals het vastzitten van de infuser in uw koffiezetapparaat. Als de infuser na deze pogingen niet weer in positie komt, moet u hem voor assistentie naar Crema Coffee Garage brengen, een door DeLonghi erkend servicecentrum. Het kan zo simpel zijn als het vervangen van Delonghi-onderdelen zoals de O-ringen, het smeren van de brouwunit of een ander probleem dat nader moet worden bekeken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *