Is de delonghi dinamica het waard?

Beoordeling 4, 4 · Beoordeling door Kate MacDonnell · De DeLonghi Dinamica is een van de beste superautomatische espressomachines in zijn klasse, met een ingebouwde molen, melkopschuimer, en koffie. De DeLonghi Dinamica is een solide automatische espressomachine met als extra bonus een ijskoffiefunctie die echt goed werkt.

Is de delonghi dinamica het waard?

Beoordeling 4, 4 · Beoordeling door Kate MacDonnell · De DeLonghi Dinamica is een van de beste superautomatische espressomachines in zijn klasse, met een ingebouwde molen, melkopschuimer, en koffie. De DeLonghi Dinamica is een solide automatische espressomachine met als extra bonus een ijskoffiefunctie die echt goed werkt. Als je een behoorlijke hoeveelheid ijskoffie in huis drinkt, is de Dinamica een goede keuze. Naast warme koffie is de Dinamica Plus ook geweldig voor het maken van volle ijskoffie.

De espressomachines van De'Longhi hebben een unieke Truebrew-functie over ijs. De machine besteedt langer aan het malen van bonen voor een hogere dosering. Het voert ook een langere pre-infusie en extractie uit en gebruikt het water op een lagere temperatuur. Al deze vermijden een zwakke en waterige ijskoffie.

Ik kan je vertellen dat Dinamica in mijn ogen een grote concurrent is van de duurdere machines zoals de DeLonghi Eletta of de Saeco Xelsis. Ja, de nieuw uitgebrachte Dinamica heeft een thermische karaf en een automatisch melkschuimsysteem dat sommigen van jullie zal interesseren. Snijd naar de behuizing en bekijk de DeLonghi Dinamica ECAM35025SB Espressomachine nu of lees verder voor de volledige recensie. De DeLonghi Dinamica Plus schuimt ook alternatieve melk prachtig op, inclusief haver- en amandelmelk, waardoor veel andere automatische espressomachines aanzienlijk worden verbeterd.

Een van de dingen die het DeLonghi Dinamica-assortiment zo uniek maakt, is het gepatenteerde latte crema-systeem. Het belangrijkste kenmerk dat de Dinamica onderscheidt van andere Delonghi-machines en zijn concurrenten, is de True Brew Iced Coffee-functie. Over het algemeen is de Dinamica helemaal geen uitdaging als je ooit een DeLonghi-machine hebt gebruikt en afgesteld. Dus zelfs als het een beetje van die hoogwaardige look en feel mist waar ik van hou, voelen alle componenten van de Dinamica, van de knoppen tot de brouwgroep tot de roestvrijstalen braammolen, functioneel en goed doordacht aan.

Zelfs na twee jaar steekt de DeLonghi Dinamica, degene zonder de „Plus”, met kop en schouders boven de concurrentie uit. Zoals je zou verwachten van een automatische espressomachine, brouwt de DeLonghi Dinamica Plus prachtige espresso vol rijke en verleidelijke crema. Het artikel behandelt ook enkele van de andere populaire modellen in het Dinamica-assortiment om erachter te komen welke de beste machine voor u is. In het volgende gedeelte wordt de opstelling vergeleken, zodat u kunt bepalen of het de moeite waard is om meer te betalen voor de nieuwere machine.

Als je een koffieliefhebber bent zoals ik, zul je dol zijn op de DeLonghi Dinamica volautomatische koffiezetapparaat% 26 espressomachine. Het is bijna twee jaar geleden sinds mijn eerste recensie van de DeLonghi Dinamica superautomatische espressomachine, sinds die tijd heeft niemand serieuze concurrentie geproduceerd. Als u uw koffie met een druk op de knop klaar wilt hebben en het niet erg vindt om melk handmatig op te schuimen, dan is DeLonghi Dinamica de koffiemachine voor u. De Dinamica Plus heeft een lange handleiding, maar maak je geen zorgen, want het gebruik van de machine is heel eenvoudig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *