Is delonghi een goed merk?

Als het gaat om keukenapparatuur, heeft DeLonghi een langdurige reputatie voor goed gemaakte en goed geprijsde producten. Hun machines zijn gemaakt met de gebruiker in gedachten - produceer een unieke kop espresso met een druk op de knop terwijl ze het elegante, compacte ontwerp bewonderen dat de kenmerkende stijl van het merk DeLonghi is.

Is delonghi een goed merk?

Als het gaat om keukenapparatuur, heeft DeLonghi een langdurige reputatie voor goed gemaakte en goed geprijsde producten. Hun machines zijn gemaakt met de gebruiker in gedachten - produceer een unieke kop espresso met een druk op de knop terwijl ze het elegante, compacte ontwerp bewonderen dat de kenmerkende stijl van het merk DeLonghi is. FedEx haalde het die middag op bij Delonghi, bracht het naar het plaatselijke FedEx-distributiecentrum en bracht het de volgende dag terug naar Delonghi. Dit is wat de ondersteuning van Delonghi me vertelde toen ik belde om mijn draagbare AC-eenheid te wijzigen in een ander model.

Merk op hoe UK delonghi een onzin recensie krijgt - maar in Europa beheren ze 5 sterren? 1000+ Britse klanten denken dat je Deonghit zuigt - ik ben het ermee eens, maar het lijkt je niet te schelen. Stuurde items 3 weken geleden terug naar Deonghi, heb verschillende keren achtervolgd, je staat minstens 45 minuten in de wacht. Een Breville-espressomachine biedt meer maalgrootteopties, terwijl DeLonghi gebruikers een molen met een gepatenteerde sensor biedt. U kunt een verscheidenheid aan DeLonghi-espressomachines vinden, variërend van eersteklas volautomatische machines tot eenvoudige semi-automaten.

Ik heb contact opgenomen met de winkelier (en ze zijn geweldig om mee om te gaan) maar ze zeiden dat ik de Delonghi-service moet doorlopen om elk probleem te dekken. Delonghi belde op 30 mei om te adviseren dat het onderdeel dat nodig is voor mijn koffiemachine op 19 mei was besteld en op 30 mei zou worden verzonden. Dus zelfs als uw bestelling niet is verzonden, zoals in mijn geval, weigert Delonghi USA een wijziging aan te brengen of te annuleren. Ik heb Delonghi een e-mail gestuurd, die geen e-mailadres meer laat zien, maar geen antwoord vond van een eerdere klacht.

Veel DeLonghi-machines maken echter een iets geavanceerder brouwsel met 19 bar druk, terwijl Breville-machines 15 bar gebruiken. Ik nam contact op met Delonghi via de webpagina omdat de wachttijd voor de klantenservice 1 uur zei en de volgende keer dat ik 2 weken later belde nadat ik geen reactie had, belde ik om 15.00 uur en werd het antwoordapparaat afgesneden en zei dat ze gesloten waren. Ik kan niemand aanraden om een delonghi bean to cup machine te kopen, aangezien er 2-3 minuten jaar later geen reserveonderdelen zullen zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *