Wat is het verschil tussen delonghi magnifica s en magnifica s plus?

Er is geen verschil tussen Magnifica S Plus en Smart, ze hebben allebei dezelfde machinecode van ECAM25033TB. De beste manier om dit te controleren is via de De'Longhi-website waar u alle machines kunt vergelijken.

Wat is het verschil tussen delonghi magnifica s en magnifica s plus?

Er is geen verschil tussen Magnifica S Plus en Smart, ze hebben allebei dezelfde machinecode van ECAM25033TB. De beste manier om dit te controleren is via de De'Longhi-website waar u alle machines kunt vergelijken. Hier ligt het belangrijkste verschilpunt tussen de delonghi magnifica S en S Smart. De Magnifica S maakt gebruik van een enkel Thermoblock verwarmingselement dat goed genoeg is.

Maar niet zo geweldig en snel en duurzaam als de Magnifica S Smart die dubbele thermoblock-elementen gebruikt. Ze bereiken dezelfde doelen via een meer innovatieve route, en ze produceren automatisch opgeschuimde melk - maar anders. Maar het kiezen van de moleninstellingen op de Magnifica S Smart, ongeacht het drankje dat je maakt, voelt superieur en nauwkeuriger aan dan de Magnifica S. Ik ben altijd verbaasd dat de delonghi magnifica s ECAM 22.110 zo'n constant hoge beoordeling van mij krijgt, ongeacht hoeveel nieuwe machines op mijn bureau landen.

tijdens het testen van superautomatische koffiemachines. Dit is echter niet alleen DeLonghi, het is iets waarvan ik denk dat alle fabrikanten naar moeten kijken en ik weet zeker dat ze bezig zijn, want de hoeveelheid plastic die ik vind als ik de meeste koffiemachines uitpak, is echt overdreven. Re de Panarello - Ik ben best blij om dezelfde Panarello-toverstaf met twee instellingen op de Magnifica S Smart te zien als op de DeLonghi Dedica, traditionele espressomachine. Als je de twee Delonghi-koffiemachines naast elkaar bekijkt, zie je dat de frontpanelen er iets anders uitzien.

De De'Longhi Magnifica ECAM 22,110 heeft al jaren een plaats in mijn superautomatische espressomachinetests. De Magnifica is breder en iets groter met afmetingen van 28cm x 40,5cm x 36cm in vergelijking met de Magnifica S met afmetingen van 23,8cm x 43cm x 35,1cm. Ik wil echter wel zeggen dat de stoomdruk van de DeLonghi Magnifica S ECAM 22,110 lang niet in de buurt komt van de hoge waarden van een degelijke espressomachine. Kiezen tussen de twee modellen kan een moeilijke beslissing zijn, aangezien het beide populaire instapmachines zijn die op het eerste gezicht niet veel verschillende functies hebben.

In tegenstelling tot de directe goedkope concurrenten in de Krups-machinelijn, kunt u eenvoudig de brouwgroep van de DeLonghi Magnifica ECAM 22,110.De DeLonghi Magnifica is stopgezet en vervangen door de DeLonghi Magnifica S (bekijk bij The Good Guys). Als u graag verschillende soorten koffie probeert of als u vaak cafeïnevrije koffiedranken maakt met voorgemalen koffie, is de bypass-doseerfunctie ideaal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *