Wat is het verschil tussen de delonghi dinamica en dinamica plus?

De Dinamica plus is ontworpen met een gebruiksvriendelijke full-touch interface (3, 5" TFT-kleurendisplay) en heeft nog meer keuze aan dranken, die u kunt. De Dinamica Plus is een volautomatische melkschuimmachine die ook dienst doet als melkkaraf die u in uw koelkast kunt bewaren.

Wat is het verschil tussen de delonghi dinamica en dinamica plus?

De Dinamica plus is ontworpen met een gebruiksvriendelijke full-touch interface (3, 5" TFT-kleurendisplay) en heeft nog meer keuze aan dranken, die u kunt. De Dinamica Plus is een volautomatische melkschuimmachine die ook dienst doet als melkkaraf die u in uw koelkast kunt bewaren. Het maakt microschuim voor plat wit en latte of romig schuim voor cappuccino. Het is echter niet eenvoudig om het te gebruiken voor het maken van latte art.

Het artikel behandelt ook enkele van de andere populaire modellen in het Dinamica-assortiment om erachter te komen welke de beste machine voor u is. Ik heb mijn machine pas gisteren gekocht, maar zelfs op de laagste temperatuurinstellingen maakt het nog steeds koffie die zo heet is dat het 20 minuten of langer ondrinkbaar is, ik denk niet dat er een merkbaar verschil is tussen de verschillende temperatuurinstellingen. Voor elk zettype kunt u kiezen uit vijf verschillende zetsterktes, afhankelijk van hoe u uw koffie wilt. Onderdeel van het merkimago van DeLonghi is het gemak waarmee u alle instellingen kunt aanpassen die nodig zijn om uw gewenste kop koffie of espresso te zetten.

Een van de dingen die het DeLonghi Dinamica-assortiment zo uniek maakt, is het gepatenteerde latte crema-systeem. Dan is er het melkschuimsysteem met draaiknop op de DeLonghi Dinamica, dat niet echt uitleg behoeft. De Dinamica Plus ECAM370,95 is het enige model dat een Wi-Fi verbinding met de Coffee Link app ondersteunt. Ja, de nieuw uitgebrachte Dinamica heeft een thermische karaf en een automatisch melkschuimsysteem dat sommigen van jullie zal interesseren.

Zoals de meeste huishoudelijke espressomachines, werkt de Delonghi Dinamica het beste met bonen die niet te vettig zijn, dwz. Maar als ik erover nadenk, begrijp ik een beetje waarom DeLonghi ervoor kiest om plastic te gebruiken op zijn middenklasse modellen. De De'Longhi Dinamica Plus is een van de topklasse bean-to-cup koffiemachines, waarmee u met één druk op de knop uw favoriete koffie in barista-stijl kunt maken. Of uw DeLonghi Dinamica-koffiemachine zwart of zilver is, is niet relevant voor de prijs of de espresso die het kan maken, zelfs als zilverkleurige machines vaak voor meer geld verkopen.

Het belangrijkste kenmerk dat de Dinamica onderscheidt van andere Delonghi-machines en zijn concurrenten, is de True Brew Iced Coffee-functie. Bovendien overbrugt de Dinamica-productlijn ook de kloof tussen high-end en low-end superautomatische espressomachines. Zelfs na twee jaar steekt de DeLonghi Dinamica, degene zonder de „Plus”, met kop en schouders boven de concurrentie uit. Hoewel de superautomatische espressomachine van Philips behoorlijk dinky is, voelt hij „duurder” aan dan de Dinamica, vooral omdat hij minder functies heeft.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *