Zijn delonghi en breville hetzelfde?

Zowel Breville- als Delonghi Nespresso-machines gebruiken dezelfde technologie. Ze gebruiken dezelfde koffiepads en zetten dezelfde smakende koffie.

Zijn delonghi en breville hetzelfde?

Zowel Breville- als Delonghi Nespresso-machines gebruiken dezelfde technologie. Ze gebruiken dezelfde koffiepads en zetten dezelfde smakende koffie. Het enige verschil tussen de espressomachines zit in hun ontwerpen. De'Longhi wordt door velen beschouwd als de Ali vs.

De twee espressotitanen zijn verreweg de meest populaire merken voor espressomachines voor thuis, en ze bieden vergelijkbare producten tegen vergelijkbare prijzen. In sommige opzichten is de keuze tussen Breville en De'Longhi een situatie die je niet kunt verliezen, aangezien beide bedrijven hoogwaardige, betrouwbare espressomachines maken. Er zijn echter enkele variaties die voor u een verschil kunnen maken, afhankelijk van wat u uit uw espressomachine wilt halen - naast espresso natuurlijk. Breville is een Australisch bedrijf opgericht in 1932 met een interessant oorsprongsverhaal.

Mede-oprichters Harry Norville en Bill O'Brien begonnen het bedrijf samen en noemden hun bedrijf Breville door hun achternamen te combineren. Ondanks de populariteit van Breville als espressobedrijf voor thuis, richtten ze pas in het begin van de jaren 2000 hun aandacht op koffie. Ze zijn nu wereldwijd aanwezig en behoren tot de meest bekende bedrijven die tegenwoordig espressoapparatuur voor thuis maken. In tegenstelling tot Breville's grote machines met hoge capaciteit, geeft De'Longhi de voorkeur aan slankere espressomachines met een kleinere voetafdruk die beter op uw aanrecht passen.

Ze geven ook de voorkeur aan een ontwerp met dubbele ketel, waardoor ze beter tegelijkertijd koffie kunnen zetten en melk kunnen stomen. De ideale zettemperatuur voor espresso is hoger dan de ideale temperatuur voor het stomen van melk, waardoor het onmogelijk is om beide tegelijk te doen zonder een dubbele boiler. Een ander filosofisch verschil met Breville-machines is de gebruikerservaring. De'Longhi-machines hebben meer kans op extra programmeerbare instellingen, maar minder algemene controle over de brouwcyclus.

Minder knoppen hebben om te draaien is een tweesnijdend zwaard, omdat het opgeven van de controle betekent dat je overgeleverd bent aan de machine, maar het maakt het ook gemakkelijker te gebruiken. Tegen vergelijkbare prijspunten maken zowel Breville- als De'Longhi-machines heerlijke espresso. Afhankelijk van hoeveel controle je wilt hebben over je koffie, geef je misschien de voorkeur aan de een of de ander. Breville heeft meestal meer opties en meer instellingen, waardoor het tegelijkertijd moeilijker te gebruiken is, maar gemakkelijker om uw koffie precies te krijgen zoals u het wilt.

De'Longhi-machines hebben meestal dubbele ketels, wat betekent dat u melk op een lagere temperatuur kunt opschuimen terwijl u uw koffie zet, wat tijd bespaart. Aan de andere kant hebben Breville-machines meer temperatuuropties en meer schuimmodi, zodat u precies kunt afstemmen hoe u uw melk schuimt. De afweging is dat het langer duurt om een latte te maken met de Breville, omdat je de melk niet kunt opschuimen terwijl je wacht tot je koffie is gezet. Over het algemeen kost een De'Longhi-espressomachine met dezelfde functies als een Breville-machine minder.

Het is moeilijk om een brede verklaring af te leggen die 100% van de tijd waar is, maar meestal zal dit het geval zijn. Als u op zoek bent naar een espressomachine met een beperkt budget, raden we u aan eerst naar De'Longhi te kijken. De ingenieurs van Breville besteden evenveel aandacht aan het creëren van een machine die een lust voor het oog is als aan een machine die uitzonderlijke espresso maakt. Uiteindelijk is hoe een espressomachine eruitziet niet zo belangrijk als hoe gemakkelijk het te gebruiken is, en hier wint Breville nog steeds.

De Breville-machines zijn niet alleen aantrekkelijke gespreksonderwerpen, maar ze bevatten ook een indrukwekkend aantal functies in een relatief kleine interface en geven u maximale controle over elk aspect van uw koffie. Als we de hele recensie in één zin zouden moeten samenvatten, zou het als volgt gaan. Breville maakt duurdere machines die extreem afstembaar maar ook moeilijker te gebruiken zijn, terwijl De'Longhi iets goedkopere producten maakt die plug-and-play zijn maar enige aanpasbaarheid opofferen. Er is geen verschil tussen Breville en DeLonghi Nespresso-machines.

Vergeet niet dat Nespresso een gelicentieerde technologie van Nestle is. Het maakt niet uit welke machine u gebruikt, de Nespresso-koffie smaakt hetzelfde. Aan het eind van de dag kunnen de Breville en De'Longhi Nespresso VertuoPlus dezelfde smaakvolle kopjes koffie maken van de VertuoLine-capsules. Er kunnen ook enkele kleine variaties in de prijs zijn, afhankelijk van of u kiest voor een Breville- of DeLonghi Nespresso-apparaat.

Zowel Delonghi als Breville zijn productiepartners van Nespresso en wereldleiders in keukenapparatuur. Breville werd opgericht in Melbourne, Australië in 1932, en heeft een sterke reputatie opgebouwd als fabrikant van een reeks huishoudelijke apparaten, waaronder waterkokers en blenders. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsmachine die jaren meegaat en tegelijkertijd moeiteloze espresso-extractie aan uw ochtendroutine toevoegt, zou het moeilijk zijn om betere machines te vinden dan Breville biedt. De drie nieuwste modellen (Vertuo Next, Vertuo Plus en Vertuo) zijn gemaakt door zowel Breville als De'Longhi.

Als het gaat om het kiezen van een Nespresso-apparaat, is er geen goed of fout antwoord als het gaat om DeLonghi vs Breville. Zowel Breville als Delonghi gebruiken dezelfde Nespresso-technologie, dus er zullen geen verschillen in koffiesmaak zijn. De espressomachines van Breville hebben een paar kenmerken waarmee ze zich onderscheiden van de concurrentie. Breville en De'Longhi produceren betrouwbare Nespresso-machines van hoge kwaliteit tegen verschillende prijsklassen en met veel verschillende functies.

De enige Nespresso-machines met een aanzienlijk andere esthetiek zijn de Creatista-lijn van Breville en de Lattissima-lijn espressomachines van De'Longhi. Het enige verschil tussen de De'Longhi en de Breville-versies van de CitiZ Nespresso-machine is het ontwerp van de tuit, dat prominenter aanwezig is op de De'Longhi. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *