Wat is het verschil tussen magnifica s en magnifica s smart?

Er is geen verschil tussen Magnifica S Plus en Smart, ze hebben allebei dezelfde machinecode van ECAM25033TB. De beste manier om dit te controleren is via de De'Longhi-website waar u alle machines kunt vergelijken.

Wat is het verschil tussen magnifica s en magnifica s smart?

Er is geen verschil tussen Magnifica S Plus en Smart, ze hebben allebei dezelfde machinecode van ECAM25033TB. De beste manier om dit te controleren is via de De'Longhi-website waar u alle machines kunt vergelijken. Het verschil in de grootte van de watertank tussen de twee bean-to-cup machines is niet veel. De Magnifica S heeft een 1,6L tank terwijl de andere een 1,8L tank heeft.

Deze capaciteit bevat 6 tot 10 kopjes espresso per navulling. Er is een handmatige stoomstaaf waarmee je de controle kunt krijgen over hoe dik en romig je de melk wilt. Hier zetten we de sterke en zwakke punten van beide machines op een rij. Neem even de tijd om de instellingen precies zo te krijgen, en de Magnifica S Smart beloont met consistent smakelijke koffie met een minimum aan gedoe.

Het is essentieel om de maalgrootte aan te passen en de sterkteknop aan te passen aan verschillende koffiebonen, maar het is gemakkelijk te doen als je het eenmaal onder de knie hebt en het is in ieder geval iets dat je op elke machine moet doen om de beste resultaten te verkrijgen. Het Magnifica S Smart-model is ergonomischer, het biedt meer snelheid en controle over de espresso-extractie. De enige verschillen die naar me opspringen, behalve enkele flitsende lichten, zijn de koffieknop, lange koffie en de Panarello. Dat geldt ook voor de delonghi magnifica S, maar hij is niet zo prestatiegericht en snel als de Magnifica S Smart.

Als u niet de tijd wilt nemen om een handmatige machine onder de knie te krijgen, is de Magnifica S Smart een van de beste automatische opties onder de £500. Maar ik zal het op de proef stellen als ik het heb, ik zal dit bericht dienovereenkomstig bijwerken en ik zal speciaal voor de Magnifica S Smart een nieuwe maken. Als u uw espresso liever korter of langer zwart wilt, kunt u met de Magnifica S de schenkgroottes aanpassen. In al mijn gesprekken over het maken van heerlijke espresso thuis, is de Delonghi Magnifica elke keer mijn go-to-machine geweest.

Ik dacht aan Delonghi Magnifica S, denk nu dat een Delonghi Dinamica het beste bij mij zou passen, vergeleken met Gaggia Anima. Dus als je een krap budget hebt, wil je versgemalen en vers gemaakte espresso en andere koffie op basis van espresso, en je bent niet al te druk om twee keer op een knop te moeten drukken voor een dubbele opname, vooral voor de zeer lage prijs waar je deze machine op dit moment voor kunt krijgen (wat minder is dan het oudere model, om de een of andere reden) Ik zie geen enkele reden om niet voor de DeLonghi Magnifica S. Op de Magnifica S te gaan, hoewel je kunt spelen met de sterkteknop, zijn er geen markeringen omheen als referentie, dus je kunt verschillende instellingen proberen en vergelijken. In de onderstaande tabel wordt weergegeven hoe de delonghi magnifica s zich verhoudt tot enkele van de andere koffiemachines die we hebben beoordeeld.

Als je nadenkt over de veel nieuwere versie, de Magnifica S Smart ECAM 250, ga dan nergens heen, want ik zal het hier ook over deze nieuwere versie hebben, tegen het einde van deze review post. Bij de meeste machines van bonen tot kop, inclusief de DeLonghi Magnifica S, kun je gewoon van de Panarello glijden en de stoompijp gebruiken als een standaard stoomstaaf.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *