Wat is het verschil tussen delonghi magnifica s en magnifica s smart?

Delonghi Magnifica S FAQ Het belangrijkste verschil tussen de Magnifica S en Magnifica S Smart is dat de Magnica S Smart een instelbare stoomwand heeft die u meer controle geeft over uw opgeschuimde melk. Re de Panarello - Ik ben best blij om dezelfde Panarello-toverstaf met twee instellingen op de Magnifica S Smart te zien als op de DeLonghi Dedica, traditionele espressomachine.

Wat is het verschil tussen delonghi magnifica s en magnifica s smart?

Delonghi Magnifica S FAQ Het belangrijkste verschil tussen de Magnifica S en Magnifica S Smart is dat de Magnica S Smart een instelbare stoomwand heeft die u meer controle geeft over uw opgeschuimde melk. Re de Panarello - Ik ben best blij om dezelfde Panarello-toverstaf met twee instellingen op de Magnifica S Smart te zien als op de DeLonghi Dedica, traditionele espressomachine. Ik hou echt van het contrast van de crema op het oppervlak waar ik me doorheen werk in de eerste paar slokjes, waarna de koffie evenwichtiger begint te smaken, maar we zijn allemaal anders. Ze krijgen verschillende namen van verschillende merken, zoals cappuccinomakers, turbo-opschuimen %26 enzovoort, maar ze zijn allemaal dezelfde aangelegenheid - dat is een plastic omhulsel dat op de stoompijp past en lucht in de melk levert via een gat aan de zijkant.

De enige verschillen die naar me opspringen, behalve enkele flitsende lichten, zijn de koffieknop, lange koffie en de Panarello. Maar ik zal het op de proef stellen als ik het heb, ik zal dit bericht dienovereenkomstig bijwerken en ik zal speciaal voor de Magnifica S Smart een nieuwe maken. Hoe dan ook, de Magnifica S is beslist stiller, de pomp is relatief stil voor een koffiemachine van boon tot kop. De delonghi magnifica S ECAM 22,110 is een semi-automatische one-touch koffie, bean to cup machine - dit betekent dat het één aanraking is wat koffie betreft, maar er is iets meer aan de hand als het gaat om de melk.

Voordat ik verder ga met mijn recensie van de DeLonghi Magnifica S, nog een kort punt dat ik altijd graag wil toevoegen om ervoor te zorgen dat de lezer naar het juiste type koffiemachine kijkt. Hoe dan ook, ik dwaal af, teruggaand naar de Delonghi Magnifica S, was ik best blij met de kracht van Americano of „lange koffie zoals DeLonghi het noemt, die de knop met één kop bood. Anders zullen het voornamelijk vibratiepompen zijn, en er kan een beetje worden gedaan om ze stiller te maken zoals ik denk dat is gedaan met de Magnifica S, maar niet veel. De Magnifica S Smart, ECAM 250 - is een nieuwere bean to cup koffiemachine van DeLonghi, die de nieuwste (op het moment van schrijven) iteratie van de Magnifica S.

lijkt te zijn. Als ik deze beoordelingspost een paar maanden geleden schreef, denk ik niet dat ik de Magnifica S Smart zou opnemen, simpelweg omdat het alleen verkrijgbaar bij veel meer dan de Magnifica S. Wat ik hiermee bedoel, is dat, ja, je kunt gewoon op één knop op de DeLonghi Magnifica drukken, en dat is prima - maar houd er rekening mee dat al het water door de reeds geëxtraheerde koffie stroomt. Met semi-automatische one-touch koffiemachines zoals de delonghi magnifica s waar ik het hier over heb, stoom je de melk zelf met behulp van het stoomstaafje.

Ik geef de voorkeur aan de stoomstaaf van het commerciële type, en over het algemeen als het gaat om DeLonghi vs Gaggia, geef ik de voorkeur aan de manier waarop Gaggia je in staat stelt om gemakkelijk je dosis in te stellen met de eenvoudige boneninstellingen, en het feit dat je gemakkelijk een echte dubbele shot kunt krijgen van het dubbele gewicht van gemalen koffie, wat niet waar is voor de Delonghi machines.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *