Moeten draagbare airconditioners van delonghi worden afgetapt?

Onze draagbare airconditioners zijn ontworpen om aan het einde van het seizoen te worden afgetapt. De units gebruiken het water dat is verzameld uit de vochtigheid in de kamer om de condensor (het heetste deel van het apparaat) te koelen, voor maximale efficiëntie.

Moeten draagbare airconditioners van delonghi worden afgetapt?

Onze draagbare airconditioners zijn ontworpen om aan het einde van het seizoen te worden afgetapt. De units gebruiken het water dat is verzameld uit de vochtigheid in de kamer om de condensor (het heetste deel van het apparaat) te koelen, voor maximale efficiëntie. De meeste units zijn ontworpen met een afvoerslang aan de achterkant van het product aan de onderkant of in het midden. De dop van de afvoerslang moet worden verwijderd en het apparaat moet in een externe pan worden afgetapt (niet meegeleverd).

Wanneer u klaar bent, moet u altijd de dop terugplaatsen, anders stroomt er tijdens gebruik water uit de afvoerslang. Nou, het antwoord op je vraag is, de draagbare airco van Delonghi is zo gemaakt. U moet uw water aftappen als op uw machine FT wordt weergegeven. FT op het scherm van de Delonghi-luchtkoeler staat een waarschuwingsbericht, waarin staat dat de veiligheidstank van de luchtkoeler is gevuld met water (volle tank%3D FT) en dat het tijd is om dat water onmiddellijk af te tappen omdat het onderdeel weer moet functioneren.

Delonghi Pinguino luchtkoelers hebben water nodig om te functioneren, omdat ze water verzamelen uit de luchtvochtigheid van de kamer, en dat water wordt gebruikt om het warmste deel van het apparaat, de condensor, te houden om het in een koele staat te houden. Delonghi is een van de meest populaire merken voor luchtkoelers, met het bezitten van luchtkoelers van hoge kwaliteit en het inpakken van de basisprincipes die nodig zijn voor een luchtkoeler, samen met het bieden van fatsoenlijke functie-opties. Als u bereid bent om een draagbare airconditioner van Delonghi te kopen, maar geen idee hebt van de kosten, dan sta ik voor u klaar. Dit komt omdat hete lucht meer vocht vasthoudt dan koele lucht en wanneer uw De'Longhi draagbare airconditioner uw ruimte afkoelt, condenseert de warme lucht van binnenuit uw kamer en vocht rond de spoelen op dezelfde manier als water condenseert aan de buitenkant van een koud glas.

De naam van mijn draagbare airconditioner is delonghi pinguino modelnummer Pac-a10 het loopt leeg de achterkant van het apparaat loopt al acht uur leeg nu krijg ik nog steeds water Ik kreeg dit van iemand die ze in opslag hadden en niet leegliep voor opslag wat moet ik doen om het water uit de slang te laten lopen kort gebruik een drinkfles met 2 lagen om het water te krijgen. Het gebruikt slechts wat en gooit de extra warme lucht en vochtigheid buiten uw huis weg met behulp van een slang. Maar vandaag zal ik enkele voordelen van het draagbare luchtkoelsysteem van Delonghi onthullen, zodat het gemakkelijker wordt om te kiezen waarom u dit luchtkoelsysteem zou moeten kopen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *