Hoeveel watt gebruikt een draagbare airconditioner van Delonghi?

De toestand van de kamer, de grootte en de hoogte van het plafond hebben invloed op het stroomverbruik en de prestaties van de unit Om het gebruikte wattage te achterhalen, moet u het stroomverbruik vermenigvuldigen met de spanning. Deze waarden zijn te vinden op het classificatielabel van de eenheid.

Hoeveel watt gebruikt een draagbare airconditioner van Delonghi?

De toestand van de kamer, de grootte en de hoogte van het plafond hebben invloed op het stroomverbruik en de prestaties van de unit Om het gebruikte wattage te achterhalen, moet u het stroomverbruik vermenigvuldigen met de spanning. Deze waarden zijn te vinden op het classificatielabel van de eenheid. Wanneer de compressor niet werkt, maar de unit de ventilatormotor gebruikt, is het verbruik dat wordt getrokken veel minder. Deze draagbare airconditioner biedt een koeloptie van 6.500-14.000 BTU's, genoeg voor uw slaapkamer.

Bovendien kost het gemiddeld 2900 watt per uur, terwijl een gewone airconditioner 4100 watt per uur verbruikt. Het is dus veel energiezuiniger dan je verwacht. Draagbare airconditioners verbruiken gemiddeld meer watt dan wisselstroomunits voor ramen. Dat komt omdat de gemiddelde EER-beoordeling van een draagbare AC-eenheid 8,5 is; draagbare eenheden hebben gemiddeld ongeveer 15% meer watt nodig voor dezelfde output.

Dit betekent dat het draagbare AC-wattage varieert tussen 940 watt en 1.650 watt. Een middelgrote draagbare DeLonghi airconditioner met 8000 BTU's verbruikt bijvoorbeeld meestal 650 watt per uur terwijl u hem gebruikt. Dankzij de meegeleverde raaminstallatiekit is het eenvoudig om aan de slag te gaan met de DeLonghi Pinguino 14.000 BTU draagbare airconditioner. De meest voorkomende vraag bij de consumenten is of ze de draagbare airconditioner van DeLonghi moeten aftappen.

De DeLonghi draagbare airconditioner Costco biedt een afstandsbediening zoals gewone airconditioners om hem te bedienen. ASHRAE (gedefinieerd door de American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers) en SACC (Seasonally Adjusted Cooling Capacity, gedefinieerd door het Department of Energy) zijn beide koelbeoordelingsmethoden. Om een goed beeld te krijgen van de energie-efficiëntie van draagbare wisselstroom en om een benchmark voor prestaties te bieden, is het belangrijk om deze efficiëntiefactoren te begrijpen en een benchmark te hebben voor prestaties. In totaal verbruiken draagbare AC-units tussen 0,754 kWh en 1,48 kWh elektriciteit per uur, 6,03 kWh tot 11,84 kWh per dag en 22,62 kWh tot 44,4 kWh per maand.

Blijf de hele zomer comfortabel en koel binnenshuis met de volledig functionele en gebruiksvriendelijke DeLonghi Pinguino 6.700 BTU draagbare airconditioner. Creëer de hele zomer de perfecte binnenomgeving met de DeLonghi PACN140E draagbare airconditioner. Hoewel een draagbare airconditioner van DeLonghi niet lang meegaat zoals een gewone airconditioner, is het de moeite waard om hem 3-4 jaar tegen een lage prijs te gebruiken. Het is eenvoudig te installeren en te bedienen en biedt individueel comfort dankzij de koel-, ontvochtigings- en luchtcirculatiefuncties.

Als u op een plek verblijft waar u uw kamer vaak warm moet houden, kunt u kiezen voor een draagbare DeLonghi AC met een warmteoptie. Mini-split-airconditioners zijn energiezuiniger dan de raam- en draagbare AC-units en verbruiken dus minder watt en ampère voor hetzelfde koelvermogen. Met een ingebouwd easy touch bedieningspaneel en meegeleverde LCD-afstandsbediening is het kiezen van de juiste instellingen eenvoudig met de DeLonghi Pinguino draagbare airconditioner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *