Is delonghi eigendom van philips?

Tel daarbij op dat je zes gebruikersprofielen en een automatisch melksysteem hebt, en het is duidelijk dat de Xelsis gemakkelijk zijn mannetje kan staan naast DeLonghi- en Jura-machines. Ik heb onlangs mijn gids bijgewerkt naar de beste DeLonghi-espressomachines, wat me de kans gaf om enkele oude favorieten opnieuw te bezoeken.

Is delonghi eigendom van philips?

Tel daarbij op dat je zes gebruikersprofielen en een automatisch melksysteem hebt, en het is duidelijk dat de Xelsis gemakkelijk zijn mannetje kan staan naast DeLonghi- en Jura-machines. Ik heb onlangs mijn gids bijgewerkt naar de beste DeLonghi-espressomachines, wat me de kans gaf om enkele oude favorieten opnieuw te bezoeken. Toen kwam de Italiaanse fabrikant met de DeLonghi Dinamica Plus en werd mijn wereld nog beter. Nogmaals, veel mensen zullen hoe dan ook niet veel schelen en zullen tevreden zijn met het meer utilitaire uiterlijk van een DeLonghi superautomatisch.

DeLonghi overtrof zichzelf echt met de Dinamica Plus, en sindsdien is het mijn gouden standaard mid-range espressomachine geworden. Een geweldige espresso is immers niet alleen iets glorieus op zich, maar het is ook de basis voor alle andere speciale koffiedranken die uw machine maakt. Ondanks dat ze van verschillende merken zijn, delen de Philips 3200 en delonghi magnifica veel gemeenschappelijke kenmerken en functies. Hoewel deze functie meestal beschikbaar is in de middenklasse modellen zoals de DeLonghi Dinamica, bent u vaak beperkt tot koffiedranken zonder melk.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was om Jura nerveus te maken, maakte DeLonghi de Dinamica Plus compatibel met zijn Coffee Link-app. De fabrikanten die momenteel apps met duurdere machines aanbieden, zijn Jura met de JOE-app en DeLonghi met de DeLonghi Coffee Link-app. Beide machines zijn strak en modern, maar de zwarte afwerking van Philips is bewonderenswaardiger dan de geborstelde Delonghi. Philips 3200 en Delonghi Magnifica zijn twee betrouwbare en uitstekende espressomachines, zoals verwacht van deze geweldige merken.

Niet alleen dat, andere fabrikanten vinden het moeilijk om in de buurt te komen van wat DeLonghi kan leveren in termen van wat u voor het geld krijgt. We zullen hun beste modellen bespreken, respectievelijk Philips 3200 Vs Delonghi Magnifica om te zien wat ze de consument te bieden hebben. Ik zal je alles vertellen over mijn topkeuzes in een reeks categorieën en prijsklassen, voordat ik bespreek hoe deze machines zijn ontworpen en hoe ze werken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *