Wat is het verschil tussen delonghi magnifica s en s plus?

Er is geen verschil tussen Magnifica S Plus en Smart, ze hebben allebei dezelfde machinecode van ECAM25033TB. De beste manier om dit te controleren is via de De'Longhi-website waar u alle machines kunt vergelijken.

Wat is het verschil tussen delonghi magnifica s en s plus?

Er is geen verschil tussen Magnifica S Plus en Smart, ze hebben allebei dezelfde machinecode van ECAM25033TB. De beste manier om dit te controleren is via de De'Longhi-website waar u alle machines kunt vergelijken. Hier ligt het belangrijkste verschilpunt tussen de delonghi magnifica S en S Smart. De Magnifica S maakt gebruik van een enkel Thermoblock verwarmingselement dat goed genoeg is.

Maar niet zo geweldig en snel en duurzaam als de Magnifica S Smart die dubbele thermoblock-elementen gebruikt. Daarom bespaart de Magnifica ECAM 22,110 zichzelf door te zeggen dat de andere 11 niveaus meer dan voldoende zijn. Als je eenmaal een expert bent op het gebied van de ECAM 22.110, kun je immers gemakkelijk andere DeLonghi-modellen instellen. Dat geldt ook voor de delonghi magnifica s, maar hij is niet zo prestatiegericht en snel als de Magnifica S Smart.

Daarom is het de moeite waard om de DeLonghi Magnifica S ECAM 22,110 gebruikershandleiding vooral in het begin als PDF op uw smartphone of tablet op te slaan. Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, gebruiken zowel de Magnifica S als de XS dezelfde modelnummers voor hun verschillende kleurvarianten. Naast het LatteCrema-systeem en de 'My'-functies die de Dinamica Silver zo aangenaam in het gebruik maken, bevat deze verbeterde koffiemachine de mogelijkheid om drie afzonderlijke gebruikersprofielen te hebben, zodat verschillende leden van uw huis naadloos toegang hebben tot hun favoriete drankjes. Het Magnifica S Smart-model is ergonomischer, het biedt meer snelheid en controle over de espresso-extractie.

Houd er echter rekening mee dat de prijs van de DeLonghi Magnifica S je natuurlijk zou dwingen om ergens te bezuinigen. Eenvoud is de naam van het spel als het gaat om de Delonghi Magnifica S, een koffiezetapparaat dat consequent geweldige kopjes java maakt met weinig tot geen nadenken. In plaats daarvan biedt het grote waarde voor zijn prijs, ook al weet DeLonghi dat je op een gegeven moment een upgrade wilt en dat openlijk toegeeft. Zelfs als er duidelijke verschillen zijn tussen espressomachines voor thuis zoals deze en goedkopere opties op basis van pods, kunnen die verschillen worden overbrugd door een grondige beoordeling van hoe succesvol beide benaderingen zijn als het gaat om het oplossen van het probleem van het leveren van zelfgemaakte koffie van hoge kwaliteit met zo weinig moeite mogelijk.

zo mogelijk. Ik heb het vervangende model nu meer dan een jaar en heb geen problemen gehad, maar een vriend die de Magnifica S rond dezelfde tijd kocht, liet ook zijn machine sterven. De DeLonghi ECAM 22.110 is een ouder model en maakt deel uit van DeLonghi's uitstekende Magnifica-lijn van superautomaten. Ik wil echter wel zeggen dat de stoomdruk van de DeLonghi Magnifica S ECAM 22,110 lang niet in de buurt komt van de hoge waarden van een degelijke espressomachine.

De Magnifica S Smart en Magnifica S Plus zijn identiek - de namen zijn gewoon verschillend, afhankelijk van het land waarin het wordt verkocht.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *