Wat is beter delonghi of breville?

Hoewel Delonghi goedkoper is, heeft een Breville-machine meer functies die zorgen voor een geweldige kop espresso. Over het algemeen staat Breville bekend om het maken van duurdere machines die meer vaardigheid vereisen om te gebruiken.

Wat is beter delonghi of breville?

Hoewel Delonghi goedkoper is, heeft een Breville-machine meer functies die zorgen voor een geweldige kop espresso. Over het algemeen staat Breville bekend om het maken van duurdere machines die meer vaardigheid vereisen om te gebruiken. Delonghi-machines zijn daarentegen meestal goedkoper, kleiner en geweldig voor beginners. Hoewel DeLonghi-machines doorgaans een moderner ontwerp hebben, bevatten ze ook veel meer plastic dan Breville-espressomachines.

Zelfs aan de hoogste kant is DeLonghi's automatische, dubbele ketel Eletta Evo gemaakt van dun gelakt metaal en plastic en heeft niet hetzelfde formaat digitaal display als Breville. Over het algemeen biedt DeLonghi niet dezelfde luxe als Breville. Breville staat bekend om hun eersteklas espressomachines voor thuis en uitstekende klantenservice. DeLonghi biedt daarentegen een reeks budgetvriendelijke koffiezetapparaten die toegankelijk zijn voor iedereen die zijn eigen espresso wil zetten.

DeLonghi La Specialista vs Breville Barista Express espresso-prestatie winnaar is een gelijkspel. Beide hebben goede verwarmingssystemen, PID en pre-infusie voor goede espresso. Hoewel het langer duurt om de Breville Barista Express te verwarmen, wordt hij geleverd met meer filtermanden die u daadwerkelijk kunt gebruiken. Als u van dranken op basis van melk houdt, moet een machine met een geweldige melkopschuimer worden overwogen.

Beide merken hebben conventionele stoomstokken om je melk op te schuimen, maar de Breville herbergt een meer uitgebreide en gearticuleerde schuimstaaf. Aan de andere kant heeft DeLonghi een pannarello-toverstaf waarvan bekend is dat het melk mechanischer schuimt en goed werkt met latte art, als je daar zin in hebt. De DeLonghi La Specialista is van roestvrij staal, een semi-automatische espressomachine met tal van functies. Cappuccino's hebben een dikkere melkschuimlaag nodig en mensen zeggen dat DeLonghi beter werkt met speciale dranken op basis van espresso.

Hoewel stijlvoorkeur van persoon tot persoon verschilt, staat Breville bekend als de meer stijlvolle optie dan DeLonghi. Opgericht in 1902 in Italië, stond het bedrijf DeLonghi bekend als een enorme producent van kachels en airconditioners. Maar uiteindelijk waren onze topkeuzes hier de Breville Barista Express en de Delonghi La Specialista. DeLonghi-espressomachines zijn meestal uitgerust met veel vooraf ingestelde espresso- en cappuccino-instellingen, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die een eenvoudig proces wil of iemand die nieuw is in de wereld van high-end koffie.

Een deel van DeLonghi La Specialista dat ik niet leuk vond, is dat ik de bonenhopper niet kon verwijderen als er bonen in zaten. Als het gaat om het kiezen van een espressomachine voor thuis, zul je merken dat je tussen de Breville vs DeLonghi-modellen gooit. DeLonghi bevatte een neerklapbare plank voor borrelglaasjes, wat het gebruik gemakkelijker zou moeten maken, maar ik vond het niet echt leuk. Volgens gebruikers zijn DeLonghi-koffiezetapparaten echter iets gemakkelijker schoon te maken vanwege hun ongecompliceerde ontwerpen.

Als je op zoek bent naar een espressomachine van hoge kwaliteit, is de kans groot dat je het Breville vs Delonghi-debat bent tegengekomen. Terwijl u met de Barista de maalmaat kunt kiezen die u verkiest, bevat de DeLonghi-variant een sensorgebaseerde technologie die de optimale dosis bepaalt en produceert.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *