Is delonghi hetzelfde als breville?

Zowel Breville als Delonghi Nespresso-machines gebruiken dezelfde technologie. Ze gebruiken dezelfde koffiepads en zetten dezelfde smakende koffie.

Is delonghi hetzelfde als breville?

Zowel Breville als Delonghi Nespresso-machines gebruiken dezelfde technologie. Ze gebruiken dezelfde koffiepads en zetten dezelfde smakende koffie. Het enige verschil tussen de espressomachines zit in hun ontwerpen. Hoewel Delonghi goedkoper is, heeft een Breville-machine meer functies die zorgen voor een geweldige kop espresso.

Voor het opschuimen van melk wordt de Breville-espressomachine geleverd met een standaard stoomstaaf uitgerust met een schuimversterker, terwijl de DeLonghi een automatische toverstaf heeft. De eerste kan betere resultaten opleveren voor een ervaren gebruiker, maar de laatste zal gemakkelijker en consistenter zijn voor een nieuwe gebruiker (. DeLonghi-machines onderscheiden zich fysiek van die van Breville dankzij hun slanke profiel en roestvrijstalen behuizing. Een leuke eigenschap van de DeLonghi is de zelfaanzuigende werking, waardoor het opstarten snel en eenvoudig is, en hij heeft een automatische sabotage.

DeLonghi maakt nu bijna alle soorten koffie- en espressomachines, van de handmatige types tot de halfautomatische en volautomatische modellen. Ze onderscheiden zich verder van Delonghis door hun knopinterfaces, waardoor de gebruiker meer controle heeft over zijn espresso. Sommige koffiemachines gemaakt door zowel DeLonghi als Breville zullen kleine esthetische variaties hebben, terwijl andere uitgesproken verschillen zullen hebben. Er kunnen ook enkele kleine variaties in de prijs zijn, afhankelijk van of u kiest voor een Breville- of DeLonghi Nespresso-apparaat.

De DeLonghi heeft een krachtigere pomp, van 19 bars tot Breville's 15 repen, maar beide zijn genoeg om een echte espresso met een rijke crema te produceren. De Breville heeft meer maalgroottes, maar de DeLonghi biedt zijn gepatenteerde sensorslijptechnologie voor elke keer de optimale dosering. DeLonghi ESAM3300 heeft bijvoorbeeld een waterreservoir van 60 oz, terwijl een Breville BES870XL een reservoir heeft met een capaciteit van 67 oz, eigenlijk een extra kopje koffie. De garantie van Breville geldt voor een periode van één jaar, terwijl Delonghi bij sommige modellen langere garantieperioden biedt.

Laten we nu verder gaan met het vergelijken van de OriginalLine Nespresso-machines vervaardigd door Delonghi en Breville. Espressoliefhebbers vergelijken DeLonghi en Breville vaak omdat beide uitstekende machines hebben met eersteklas technologie die geweldige functies hebben en de mogelijkheid hebben om heerlijk smakende espresso te produceren. Zoals u kunt zien aan de modellen die we hebben vergeleken, is het belangrijkste verschil tussen de Nespresso-machines van zowel DeLonghi als Breville het uiterlijk. Alleen de DeLonghi biedt dubbele ketels, wat de ideale temperatuurstabiliteit garandeert voor optimale koffie-extractie en melktextuur tegelijkertijd.

Alle Delonghi-koffiemachines, inclusief het Barista Touch-model, hebben een sterke capaciteit en een snel verwarmingssysteem, zodat u snel een espresso kunt krijgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *