Welke delonghi-koffiemachine is het beste voor thuis?

We bekijken de DeLonghi-lijn en kozen de zes beste DeLonghi-espressomachines, met espressomachine voor elk budget en elke functie. De'Longhi is een bekroond Italiaans bedrijf voor kleine apparaten met hoofdkantoor in Treviso, Italië.

Welke delonghi-koffiemachine is het beste voor thuis?

We bekijken de DeLonghi-lijn en kozen de zes beste DeLonghi-espressomachines, met espressomachine voor elk budget en elke functie. De'Longhi is een bekroond Italiaans bedrijf voor kleine apparaten met hoofdkantoor in Treviso, Italië. Het erfde zijn naam van de oprichtende familie, de De'Longhi, in 1902, waar het voornamelijk was bedoeld voor het vervaardigen van kleine industriële onderdelen. Een alles-in-één DeLonghi-espressomachine is een uitstekende keuze als u wilt genieten van espressodranken, maar de traditionele druppelkoffie niet wilt loslaten.

Met dubbele koffiezetapparaten kunt u uw favoriete druppelkoffie en een espresso zetten, alles in één machine. COM530M en BOC430 zijn enkele van de beste DeLonghi-koffiemachines die deze functies vertonen. De'Longhi Dinamica ECAM3507SI biedt tot 18 espresso- en koffierecepten, met een automatische boon-naar-kopschakelaar om u authentieke barista-kwaliteitsdranken te geven met een druk op de knop. Zoals alle superautomatische machines, wordt hij ook geleverd met een ingebouwde braammolen, waarmee je hem in 13 opties kunt instellen om de kwaliteit van je koffie te garanderen, ondanks de bonen die je kiest.

Er zit een bypass-doseerder bovenop, zodat u direct koffiedik kunt gebruiken. Het is handig als je verschillende soorten koffie wilt proberen of's avonds een kopje cafeïnevrij wilt maken. Dinamica ECAM3507SI is een ultieme keuze als u op zoek bent naar verse en smakelijke ijskoffie of wilt genieten van een zijdezachte espresso, latte, cappuccino, ristretto, flat white of macchiato. Door slechts op een knop te drukken, kunt u genieten van de smaak die u wenst.

De'Longhi ESAM 300 is al meer dan 20 jaar op de markt. Het is nog steeds een van de best verkochte superautomatische koffiemachines in veel verkooppunten. Het is geen toeval dat gebruikers het een perfecte alles-in-één koffiemachine noemen, want het levert dat en meer. De ESAM 300 Magnifica bevat alle standaardfuncties van een typische espressomachine en bevat een paar add-ons om uw ervaring te verbeteren.

Het dubbele ketelsysteem en het snelle cappuccino-systeem zorgen er bijvoorbeeld voor dat u geen seconde wacht voordat u uw volgende drankje zet. U maakt zich misschien zorgen over de prijs, gezien de vele opwindende functies. Weinig onverwacht voor u, de ESAM 300 Magnifica is relatief budgetvriendelijk in vergelijking met de machines van zijn kaliber. Bovendien is het een beproefde espressomachine die al meer dan twee decennia de beste ervaring biedt.

Evenzo heeft de gepatenteerde espresso-extractie 19 bar druk, zodat u bij elk brouwsel de beste smaak en de favoriete temperatuur krijgt. De machine is gemaakt van roestvrij staal in de constructie en heeft een touchscreen, waardoor het een meer premium Nespresso-model in de line-up is. Het heeft ook een grote verwijderbare watertank van 43 oz, die groter is dan andere Nespresso-machines. Wat gebeurt er als je in een familie van espressoliefhebbers en liefhebbers van druppelkoffie zit? De DeLonghi BCO430BM beantwoordt ja op al uw telefoontjes.

Het is een dubbele brouwer, met een enkele kant die de beste espresso, latte en cappuccino met 15 bar creëert, terwijl het andere uiteinde 10 kopjes betoverende koffie genereert. De DeLonghi ECP-3420 is een instapmodel en betaalbaar model dat meer biedt dan wat espressomachines in zijn niveau bieden. Het is een uitstekende keuze voor espresso-beginners of koffieliefhebbers met een beperkt budget. Hoewel de ECP3420 een relatief lagere prijs heeft, wordt de espresso geleverd met een kennerachtige smaak die het hart van veel espressoliefhebbers verovert.

Het is uitgerust met een roestvrijstalen ketelsysteem voor snelle herhaling. Met de optie voor schuim en warme melk kunt u uw melkschuim aanpassen aan uw favoriete espressodrank. ECP-3420 biedt bijvoorbeeld indrukwekkende functies, maar heeft een relatief laag budget. De deal ligt dus in het overwegen van de functies die u nodig hebt en te gaan voor de beste DeLonghi-espressomachine die aan uw behoeften en budget voldoet.

Het soort drankje dat u van plan bent te maken met uw automatische espressomachine, bepaalt wat voor u het beste werkt. Verschillende modellen creëren verschillende soorten dranken. DeLonghi Dinamica heeft bijvoorbeeld 18 voorgeprogrammeerde koffierecepten, terwijl de Magnifica-serie slechts 3 tot 5 one-touch recepten heeft. Als u op zoek bent naar een volautomatische espressomachine, dan is DeLonghi Dinamica ECAM3507SI de beste overall.

Het is niet eenvoudig om een alternatief te vinden in deze prijsklasse met zoveel drankopties en zo'n hoogwaardige brouwkwaliteit. Voor degenen onder u die's ochtends van een grote kop koffie genieten, hoeft u zich geen zorgen te maken. Zolang je beker niet groter is dan 4,25 inch, komt het goed, want dat is de maximale bekerhoogte. Deze automatische koffie- en espressomachine wordt geleverd met een molen die koffie snel maalt met zijn gepatenteerde, compacte en eenvoudig te reinigen „direct-to-brew” -systeem.

Het heeft opslagruimte voor 8,8 gram koffiebonen en het apparaat wordt geleverd met een koffiedikcontainer die 14 kopjes of 72 uur gebruik kan bevatten. We beoordelen deze machine 4 van de 5 op smaak omdat het een goede espresso maakt met de toevoeging van een koolstofwaterfilter. Het ontwerp krijgt echter een 2 van de 5 sterren vanwege problemen met de grinder. Deze machine heeft een professionele druk van 15 bar die elke keer kwaliteitsresultaten levert.

Als je een specifieke smaak hebt, zul je de instelbare bedieningselementen waarderen waarmee je de gewenste aanpassingen kunt aanbrengen. Het maakt niet uit of u een enkele of dubbele shot espresso, een cappuccino of een latte wilt; u kunt authentieke barista-kwaliteitsdranken maken vanuit het comfort van uw eigen huis. Voor de cappuccino- of latte-drinker zult u de handmatige opschuimer waarderen. Deze tool gebruikt stoom om je melk op te schuimen, zodat je een romig, rijk schuim kunt maken voor drankjes met een gelijkmatige textuur.

De 3-in-1 filterhouder die bij aankoop van deze machine wordt meegeleverd, kan een of twee espressoshots of een espressopod bevatten. De EC155 espressomachine met pomp maakt snel en gemakkelijk echte dranken op basis van espresso dankzij de roestvrijstalen boiler en dubbele thermostaten. Deze thermostaten worden verwarmd tot de beste zettemperatuur voor espresso- en cappuccino-dranken. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde schoonmaak met deze espressomachine.

Het heeft een verwijderbare watertank die ook vaatwasmachinebestendig is. Deze machine krijgt 4 van de 5 sterren voor een geweldige espressosmaak en koffie van barista-kwaliteit, maar krijgt slechts 2 van de 5 in ontwerp vanwege de luide motor en lekkende stoomwand. Met de Italiaanse espressomachine met 15-bar drukpomp kunt u authentieke espresso's ervaren die op optimale druk zijn gebrouwen, waardoor een rijke smaak ontstaat. Met de geavanceerde systeemstaaf kunt u de microschuiminstelling kiezen om melk voor lattes te stomen of een cappuccino te maken met de cappuccino-instelling.

Als je graag wakker wordt met een verse pot koffie of een shot espresso, dan zul je het geweldig vinden dat deze machine een 24-uurs programmeerbare timer heeft met een touchscreen, zodat je hem kunt instellen om te doen wat je wilt, wanneer je het wilt. U hoeft zich geen zorgen te maken over morsen voordat de cafeïne toeslaat, aangezien de karaf voor het koffiezetapparaat morsbestendig is, zodat u geen koffie onnodig verspilt. De 15-bar drukpomp en de mogelijkheid voor uitgebreide aanpassingen geven deze machine een 4 van de 5 voor smaak. Het scoort ook 4 van de 5 voor ontwerp met zijn morsbestendige karaf en extra instellingen.

Deze espressomachine scoort 3 van de 5 voor smaak; hoewel het een geweldige cappuccino is, is de machine misschien niet heet genoeg voor uitstekende espresso's. Het ontwerp scoort 2 op 5 omdat het luidruchtig is en problemen heeft met verstopping van de watertank. Deze espresso- en cappuccinomachine is een andere drukpompstomer van 15 bar die zorgt voor kwaliteitsresultaten elke keer dat u hem gebruikt. Als je graag grotere kopjes gebruikt, zul je de tweederangs lekbak waarderen die beschikbaar is voor grotere cupmaten.

Voor degenen die drankopties willen, heb je de keuze om één shot espresso of twee te maken of een espressopod te gebruiken om je favoriete drankje te maken dankzij de 3-in-1 filterhouder die bij deze espresso- en cappuccinomachine wordt geleverd. Het wordt ook geleverd met een cappuccino-systeem met een geavanceerde handmatige opschuimer om uw melk te mengen en te stomen. Deze espressomachine krijgt 4 van de 5 voor door barista goedgekeurde smaak. Het ontwerp krijgt 4 van de 5 omdat het gemakkelijk te gebruiken is en geschikt voor beginners.

Deze espressomachine heeft een pompdruk van 15 bar en de gebruiksvriendelijke schuimer maakt het maken van cappuccino's en lattes eenvoudig. Het vult zichzelf automatisch aan, wat een snellere verwerkingstijd betekent, en het is geweldig voor het ontvangen van groepen mensen, omdat je met het snelle cappuccinosysteem kop na kopje kunt zetten zonder wachttijd. Wanneer u de handige gepatenteerde filterhouder van de machine gebruikt, kunt u espressopads, enkele of dubbele shots plaatsen. Deze espressomachine heeft een verwijderbare watertank die 44 gram water kan bevatten.

Het waterreservoir is veilig voor gebruik in de vaatwasser. Deze espressomachine scoort 4 van de 5 voor smaak vanwege zijn snelle druk en heerlijk smakende espresso. Het scoort 2 van de 5 voor ontwerp; hoewel het gemakkelijk te gebruiken is, kan het vatbaar zijn voor lekken en heeft het een luide stoomstaaf. Zoals veel van de machines die we al hebben beoordeeld, heeft deze ook een 3-in-1 filterhouder meegeleverd die genoeg kan bevatten voor een of twee shots of een espressopod.

Je hoeft ook niet te wachten om na de eerste nog een kopje te zetten. Deze machine kan zorgeloos back-to-back cups verwerken. Deze machine krijgt 4 van de 5 voor smaak; het is eenvoudig te gebruiken met de mogelijkheid tot maatwerk, zodat u kunt genieten van koffie zoals u dat wilt. Het ontwerp scoort echter 2 op 5, omdat het misschien niet het meest duurzame product is.

Deze machine heeft een gepatenteerd automatisch cappuccinosysteem dat perfect gelaagde espressodranken creëert met dik, rijk schuim dat lang meegaat, met slechts één knop in elke kop. Net als andere Delonghi-espressomachines heeft deze een 3-in-1 professionele filterhouder, zodat je elke espressodrank kunt maken die je maar wilt. . Hoewel het een geweldige kop is, kan er een steile leercurve zijn om het apparaat onder de knie te krijgen.

Bekijk onze DeLonghi EC860 review voor een grondiger overzicht. Als je authentieke espressodranken van hoge kwaliteit wilt, ga je op zoek naar een alles-in-één die een drukpomp van 15 bar gebruikt in plaats van stoom. Op basis van zijn geschiedenis en merkpartnerschap met Nespresso, is het gemakkelijk om te concluderen dat Delonghi een uitstekend merk is voor een espressomachine. Delonghi is een merk dat al meer dan 30 jaar bestaat en nog steeds sterk is.

De lange levensduur van het merk zegt veel over zijn kracht. Onze keuze voor de beste Delonghi-espressomachine is het eerste product dat in deze review wordt vermeld, de Delonghi ESAM3300 Magnifica superautomatische espresso- en koffiemachine. Het biedt u het beste van twee werelden in één klein apparaat, en het is programmeerbaar. Wat wil je nog meer in een apparaat dat een goede pot koffie kan zetten en ook een authentieke cappuccino of latte kan maken?.

Onze favoriet is de DeLonghi ESAM3300 Magnifica, die zonder twijfel een van de beste machines is die de afgelopen 20 jaar is gemaakt en nog steeds sterk is. De De'Longhi EC155 espressomachine en cappuccinomaker is echt een geweldige semi-automatische espressomachine op instapniveau. De De'Longhi EC155-machine is een favoriet in de koffiegemeenschap dankzij de gebruiksvriendelijke functionaliteit en snelle bereiding. Dit koffiezetapparaat is in staat om een behoorlijke shot espresso te zetten, zelfs voor de lage prijs.

De EC155 is zelfaanzuigend, wat betekent dat u zeer snel espresso kunt zetten en de installatie- en opstarttijd zeer minimaal is. Net als de EC155 heeft de Dedica een pomp van 15 bar voor het maken van espressoshots. Er is ook een handmatige opschuimstok voor het maken van gestoomde melk voor uw speciale dranken. Een andere gelijkenis met de EC155-espressomachine is dat de Dedica werkt met zowel koffiepads als koffiedik.

Koffiepads zijn een handige manier om je geen zorgen te maken over de dosis en maalgrootte, hoewel de versheid van de koffie een beetje in gevaar kan komen. De DeLonghi EC702 is een ander echt solide aanbod van DeLonghi als je op zoek bent naar een espressomachine die halfautomatisch is, maar een beetje aan de hogere kant. Net als veel van de andere machines op deze lijst, is deze DeLonghi-machine gebouwd met de altijd zo krachtige 15-bar drukpomp. De DeLonghi EC702 wordt geleverd met een heel mooi stoomstaafje dat garant staat voor het lekkerste en romigste schuim in de branche.

Lees hier de volledige DeLonghi EC702 review: Superautomatische espressomachines zoals de ESAM3300 bieden een keuze tussen automatisering of controle over bijna elk onderdeel van het brouwsel. Lees hier de volledige ESAM3300 review: De DeLonghi ECAM22110SB is een automatisch model waar je alleen koffiebonen aan hoeft toe te voegen en de machine doet de rest. Vergeleken met andere automatische modellen is de DeLonghi ECAM22110SB een van de meest compacte machines in de hele industrie. In feite zult u waarschijnlijk geen machine vinden die zo krachtig is op dit formaat.

De ECAM22110SB is in feite een espresso- en cappuccinomachine, omdat het beide soorten dranken met één druk op de knop kan maken. DeLonghi maakt enkele van de beste espressomachines in de branche, en daar bestaat geen twijfel over. Naar mijn mening zijn de twee DeLonghi-espressomachines hierboven de enige in de Dinamica-serie die het overwegen waard zijn. Bovendien zullen drukke mensen dol zijn op deze machine dankzij het geavanceerde verwarmingssysteem dat in slechts 40 seconden de ideale zettemperatuur bereikt.

Een kleine klacht die door eigenaren van dit De'Longhi-model is gemeld, is dat de molen behoorlijk luid is, wat lastig kan zijn als je de machine instelt om je Java in de vroege ochtend te zetten. Natuurlijk zijn er tal van manieren om mee te doen, maar een hybride machine helpt je zeker op weg. Een halfautomatisch koffiezetapparaat heeft een hogere leercurve in vergelijking met een volautomatisch koffiezetapparaat en vereist meer werk van u. In mijn DeLonghi Dinamica-recensie mopperde ik een beetje over te veel plastic dat in de constructie van de machine was gebruikt.

Wees echter gewaarschuwd dat de molen extreem luid is, wat problematisch kan zijn als je's avonds laat naar koffie verlangt. Het kan zijn dat je dit elke keer dat je een ander soort koffieboon gebruikt moet aanpassen om de espresso van hoge kwaliteit te krijgen die je nodig hebt. U zult ook merken dat een De'Longhi handmatige machine ergonomisch en comfortabel is en een geweldige kop koffie produceert met gemalen koffiebonen. Wat opvalt aan deze machine is de meer eenvoudige gebruikersinterface, die aanraaktoetsen en minder knoppen bevat.

Als je hier bent, is de kans groot dat je overweegt om de beste De'Longhi-espressomachine te kopen, of je hebt er een interessante recensie over gehoord en je bent benieuwd om te bevestigen. Deze specifieke DeLonghi-espressomachine heeft een gebruiksvriendelijkere en intuïtievere gebruikersinterface dan zowel de Magnifica S als de ESAM3300. Als je je barista-spel voor thuis wilt verbeteren, is het kiezen van de beste DeLonghi-espressomachine voor je behoeften de sleutel. Maar aan het eind van de dag is dat onbeduidend bij het zoeken naar de beste DeLonghi-espressomachine.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *